loader
menu

CIUTAT

La raó més dolça per ser solidari

El Circ Ciutat dimarts, 29 de novembre de 2016

Un caramel generós, amb forma de piruleta de tots els colors, i amb gust a les boles de sucre que es venen a les fires. Es tracta del caramel solidari que es posarà a la venda a partir del proper 1 de desembre, a un preu de 3 euros, a favor de la Fundació La Muntanyeta de Tarragona.

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

"És una acció inèdita a la nostra entitat. Ha estat una sorpresa, i molt dolça", ha celebrat el director de l'APPC La Muntanyeta, Jaume Marí, durant l'acte de presentació del dolç, impulsat per Vallvé Seguros.

I per què un caramel? Doncs, perquè el que es buscava és que fos un producte atractiu per a la canalla. "Volíem que fos una cosa que agradés als nens", han explicat. Se n'han fet 1.000 unitats, i tota la recaptació es donarà íntegrament a l'associació ubicada a la Muntanya de l'Oliva, que té cura de nens i adults amb paràlisi cerebral. "Volem donar els diners a la Muntanyeta el més aviat possible", ha destacat Xavier Vallvé, director de Vallvé Seguros.

#caramelsolidari a les xarxes

El caramel solidari a favor de la Muntanyeta també estarà present a facebook i a instagram. "Volem que es faci viral", ha explicat Vallvé, qui ha anunciat que es farà un sorteig d'un 'smart watch' entre totes les persones que pengin al seu perfil una foto menjant-se el caramel amb l'etiqueta #caramelsolidari. Per entrar en el sorteig cal etiquetar la pàgina de Vallvé Seguros.

Sense gluten, sense fructosa ni lactosa

Sucre, colorants alimentaris, i tot apte per a les persones celíaques o amb intoleràncies al gluten. A més, no conté fructosa ni lactosa. Aquests són els ingredients del caramel solidari que es podrà trobar en 25 establiments d'arreu de la ciutat. "Diu 'cómeme'", ha subratllat Marí, joiós pel bon moment que travessa La Muntanyeta, ja que aquesta mateixa setmana s'ha posat la primera pedra del nou edifici que tindrà al barri de Bonavista.

Agraït a Vallvé i a totes les empreses, institucions i famílies que els donen suport, Marí ha admès que "no ens podem queixar vivim un moment dolç", tot i que ha recordat que "nosaltres mai tenim beneficis". Ha explicat que la Fundació compta amb un pressupost anual d'uns 3 milions d'euros, dels quals, 2'5 els aporten les administracions, i la resta "hem d'anar a buscar-los".

Els establiments on es pot trobar el caramel:

La Muntanyeta

Vallvé Seguros

Estudiar es fácil

Monica Odena

Rest. Anticuari

Rest. Palau del Baro

Rest. Can truites

Bar La Pepita

Bar La Lola

La Ciutat

El lloro Tienda

Carmen Calvo

GCD Vanguardia

Immobiliària Habitat

Pasteleria brioch

Gimnasio Orion

Maria Pluvinet

Perruqueria DTall

Minimum

Rest. Andaluza

Doctor Pujol

Esteticien Encarni

Pasteleria Trill


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar