loader
menu

CIUTAT

Els venedors del Mercat engeguen l'última campanya nadalenca a la carpa

El Circ Ciutat dimarts, 29 de novembre de 2016

Enmig del compte enrere pel trasllat al Mercat remodelat, previst inicialment, per després de Reis, l’Associació de Venedors del Mercat Central de Tarragona ha posat en marxa la que hauria de ser la darrera campanya nadalenca a la carpa, on hi hauran passat 10 nadals.

Foto: Mauri

L'associació de paradistes, juntament amb l'associació de comerços de l'entorn del Mercat, ha organitzat un seguit d’activitats amb motiu de les festes nadalenques que consistiran principalment en la campanya de regals “rasca rasca”, la recollida de joguines per part de la Creu Roja i la clausura de l’any del centenari del Mercat Central.

Del 29 de novembre fins el 5 de gener es posa en marxa la campanya de regals dels “Rasca Rasca”. El client podrà trobar premis directes o la possibilitat de participar al sorteig final, realitzant les seves compres al Mercat Central.

Un miler de butlletes porten premi

S’han realitzat 20.000 rasca, dels quals 1000 portaran premis directes de productes aportats per col·laboradors i espònsors.

Vals per compres, ampolles de vi, lots de Coca Cola,torrons,llibres, etc. Aquests regals es podran recollir a la parada de promocions.

Totes les butlletes no premiades es podran dipositar a l’urna que hi haurà al mercat pel sorteig final el dia 5 de gener. Tres premis finals per un import total de 2000 euros en compres.

1r premi, 1250 euros en compres
2n premi, 500 euros en compres
3r premi, 250 euros en compres

Acció solidària

Del 29 de novembre al 5 de gener, de la mà de Creu Roja es destinarà un espai dintre del mercat per a la recollida de joguines de la campanya “Cap Nen sense joguines”.

La clausura del Any del Centenari de la construcció de l'edifici del Mercat Central tindrà lloc el 19 de desembre al migdia.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar