loader
menu

CIUTAT

Arrenquen les obres que faran el Nou Estadi més confortable

El Circ Ciutat dimarts, 29 de novembre de 2016

Els socis i aficionats del Nàstic començaran a conviure amb les obres de remodelació del Nou Estadi. Aquesta setmana han començat els treballs que proporcionaran millor accessibilitat, seguretat, una imatge moderna i molta més funcionalitat, entre d'altres aspectes.

Foto: Tarragona 2017

L’estadi tarragoní lluirà una nova i renovada imatge, on també destacarà el color grana en totes les seves cadires, substituint així els blocs de seients de franges blanques i vermelles actuals. L'obra està finançada pel Consejo Superior de Deportes, arran del conveni signat per aquest organisme amb l’Ajuntament de Tarragona l’octubre de 2015.

Els treballs s'efectuen amb motiu de la celebració dels XVIII Jocs Mediterranis, que haurien de celebrar les cerimònies d'inauguració i de cloenda al recinte grana.

Un Nou Estadi més confortable

Després d’una primera fase en que es va dur a terme el sanejament, reparació i millora de la tanca perimetral del terreny de joc. La segona fase iniciada aquesta setmana té com a objectiu millorar els accessos, seguretat, imatge interior i exterior i confort de l’estadi per oferir un millor servei a equips i aficionats.

Totes les actuacions estan degudament planificades per tal de minimitzar les afectacions al dia a dia dels aficionats i l’equip. Amb tot, i com és normal en unes obres d’aquestes característiques, les actuacions a l’estadi, inaugurat a principis dels setanta, alteraran el normal funcionament en dia de partit.

Dos accessos tancats el dia de Copa

De cara a aquest proper partit de Copa contra l’Alavés els accessos 7 (Tribuna) i 8 (Gol Nord) no estaran operatius. Els abonats de Tribuna podran accedir per qualsevol de les altres dues portes d’entrada a Tribuna (portes 5 i 6); mentre que els abonats de Gol Nord ho hauran de fer per la porta 0, ubicada rere Preferent. Està previst que aquestes alteracions es mantinguin, almenys, fins després de les festes de Nadal.

Actuacions al Nou Estadi

Nous accessos de Gol Nord

Remodelació i eliminació de barreres arquitectòniques al recorregut d’accessos al Gol Nord i Preferent

Nou accés adaptat a la zona de Tribuna

Adaptació de la zona de la Llotja

Ampliació dels lavabos i zones de bar a la zona de Tribuna

Millora i modificació dels accessos de Preferent i Gol Nord

Nous lavabos i zones de bar a Preferent i Gol Sud

Ampliació de les boques d’accés a Preferent Superior.

Pavimentació dels espais exteriors

Ampliació de la porta de sortida principal del recinte exterior (zona pàrquing)

Reforma i millora de la rampa d’accés al camp de gespa artificial.

Remodelació i millora integral de les façanes de Tribuna i Gol Sud

Construcció de la grada d’animació (accessos, lavabos, bar, etc.)

Nou espai d’infermeria i anti-doping

Sanejament, reparació i millora de la zona de vestidors.

Tractament integral de reparació i millora de les cadires.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar