loader
menu

CIUTAT

Adéu a un dels vestigis del 2017

El Circ Ciutat dimarts, 29 de novembre de 2016

Cinc mesos després de la seva inauguració, el punt d'informació i de venda de marxandatge dels Jocs del 2017 ha estat retirat de la Rambla. Lluny de la grandiloqüència del passat 30 de juny, quan es va posar en marxa amb un gran acte obert a la ciutadania i als mitjans de comunicació, amb presència del Coordinador General dels Jocs, Javier Villamayor, fent-se fotos amb la recentment escollida mascota del 2017, el controvertit Tarracus.

Una imatge del dia de la inauguració, el passat 30 de juny. Foto: circdetarragona.com

Fotos: Joan Castell

Fotos: Joan Castell

Fotos: Joan Castell

Fotos: Joan Castell

La realitat s'ha imposat, i l'ajornament dels Jocs al 2018 ha motivat que l'estand de promoció del 2017 hagi volgut desaparèixer d'una manera discreta. Durant el cap de setmana ja se li va arrencar el marcador que indicava el compte enrere per al 30 de juny del 2017, data en què havien de començar els Jocs de Tarragona 2017. Ara ja no hi queda res. Tan sols el record.

Les tasques per treure l'andròmina han estat més complicades del que es preveia. La primera grua que ha intentat aixecar la plataforma no ho ha aconseguit, i per això s'ha fet venir una grua especial des de Fraga, segons han explicat al Circ fonts del Comitè Organitzador.

L'estand ha estat traslladat a dependències municipals i tornarà a instal·lar-se quan els fonaments dels Jocs Tarragona 2018 siguin més sòlids. Els productes de l'interior, de moment, s'han deixat intactes.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar