loader
menu

CIUTAT

Marxants i Ajuntament acorden el trasllat del mercat de la Rambla a Corsini

El Circ Ciutat dimecres, 30 de novembre de 2016

El mercadet setmana de la Rambla Nova abandonarà la Rambla Nova. Marxants de les quatre associacions que treballen en el mercadet dels dimarts i dels dijous a Tarragona han acordat amb l'Ajuntament el retorn a la plaça Corsini, al costat del Mercat Central.

Foto: circdetarragona.com

El trasllat, però, no es realitzarà fins que les obres de remodelació de la plaça del Mercat estiguin enllestides. Segons les previsions de Foment, que és qui finança l'obra, la plaça Corsini hauria d'estar disponible durant el segon semestre de 2018.

L'acord entre l'empresa municipal de Mercats (Espimsa) i els marxants inclou fer un estudi per millorar l’estètica de les parades i treballar per consensuar la reubicació a la Corsini, i en alguns casos, reduir l'espai d'acord amb les dimensions de la plaça un cop reformada i adaptada també a les demandes veïnals.

A la reunió entre Espimsa i empresaris hi van assistir els representants de l’Associació de Marxants de la Província de Tarragona; Tarragona Associació de Marxants; Marxants Tarragona i Associació Gitana de Tarragona.

El mercadet setmanal de la Rambla Nova compta amb 100 parades de venda. De moment, continuarà ocupant la Rambla Nova almenys durant un any i mig.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar