loader
menu

CIUTAT

Una vintena de grups musicals professionals amenitzaran els carrers de TGN per Nadal

El Circ Ciutat dimecres, 30 de novembre de 2016

Una vintena de grups musicals professionals amenitzaran les compres nadalenques al centre de Tarragona. Del 16 al 23 de desembre els carrers de Tarragona s'ompliran novament de música i d'esperit nadalenc amb la tercera edició del Nadal Musical.

Foto: laviat.com

El projecte Nadal Musical va néixer fa tres anys per iniciativa de l'associació de comerciants La Via T, i any rere any ha anat rebent millor acollida, tant per part del públic com per part del teixit comercial de la ciutat.

Com sempre, la iniciativa té un rerefons solidari. Durant els dies del Nadal Musical, de totes les compres que es facin amb qualsevol targeta de CaixaBank, una part anirà destinada a la fundació Llar Natalis.

Enguany el Nadal Musical compta amb la participació del Conservatori de Música, Vermuts Miró i Caixa Bank.

Durant la presentació de l'esdeveniment, la Consellera de Comerç i Relacions Ciutadanes, Elvira Ferrando, ha assegurat que la seva voluntat és fer de Tarragona "una ciutat on la gent vingui per Nadal per a escoltar música". De fet, per Ferrando, ha assegurat que "iniciatives com el Nadal Musical fan que el teixit comercial de la ciutat se'n beneficiï".

El projecte Solidari Llar Natalis

Llar Natalis és un projecte iniciativa del Centre d’Orientació Familiar (COF) de l’Arquebisbat de Tarragona que té com a finalitat acollir dones en estat de gestació sense recursos, per donar-los l’atenció necessària. L'entitat els dóna allotjament, alimentació -la necessària perquè es desenvolupi correctament el seu embaràs-, atenció mèdica, atenció al seu fill -nutrició adequada, higiene i atenció mèdica-.

L'acolliment dura tot l'embaràs i entre 3 i 6 mesos després del part segons les possibilitats d’inserció de la mare en la societat.

Més info: www.laviat.com


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar