loader
menu

CIUTAT

Mossos i Guàrdia Urbana incrementaran la seva presència als centre i als barris de TGN

El Circ Ciutat dimecres, 30 de novembre de 2016

La Guàrdia Urbana de Tarragona reforçarà la seguretat a la ciutat durant la campanya de Nadal amb més presència als carrers i més contacte amb els comerciants i els ciutadans. En col·laboració amb els Mossos d'Esquadra, des del 3 de desembre fins passat Reis, es duran a terme prop de 400 patrullatges tant pel centre com pels barris de Ponent i Nord, i tant al matí com a la tarda.

Foto: circdetarragona.com

L’objectiu és millorar el nivell de seguretat dels ciutadans i comerciants i garantir la seguretat en el trànsit. Es realitzaran 129 rutes de patrullatge a peu al matí i 153 per la tarda al centre de la ciutat; mentre als barris de ponent se’n faran 37 pel matí i 34 per la tarda i 18 al matí i 15 a la tarda als barris del nord.

A més, agents de la Divisió de Proximitat de la policia local tarragonina farà entrevistes amb comerciants, posant especial atenció en la prevenció de comportaments incívics i fets delictius.

Dispositius específics per macro festes, Nadal i Cap d'Any

Els cossos policials també reforçaran la seguretat de manera excepcional amb dispositius específics conjunts. Una festa d'estudiants a la TAP la nit del 22 de desembre, la nit de Nadal i la festa de Cap d'Any són dates assenyalades.

La Guàrdia Urbana també tindrà dispositius específics de la sortida de l'Home dels Nassos i el Bany de Sant Silvestre el dissabte 31 al matí, la cursa de Sant Silvestre a la tarda i la cavalcada de Reis el dijous 5 de gener a la tarda.

“L’objectiu d’aquest dispositiu és reduir el nombre de delictes que es puguin produir en aquestes dates però, sobretot, garantir que la ciutadania se senti més segura i pugui gaudir de les festes amb la màxima normalitat”, explica el conseller de Seguretat, Pau Pérez.

Més controls de trànsit

A més de la presència al carrer, la Guàrdia Urbana també incrementarà els controls de trànsit sobre el consum d’alcohol i la seguretat viària.

Dins l’àmbit de la Seguretat Ciutadana s’establiran dispositius a les zones comercials i d’oci nocturn. Finalment, en relació al trànsit, s’incrementarà la presència d’agents de mobilitat al voltant de les zones comercials amb l’objectiu d’afavorir la circulació de vehicles, evitant embussos i denunciant les actituds incíviques en matèria de trànsit. La Unitat d’Atestats incrementarà els controls preventius de drogo-alcoholèmies.

El conseller de Seguretat, Pau Pérez, posa l’èmfasi en la intensificació dels controls que preveu la campanya, però també fa una crida a la “responsabilitat de la ciutadania perquè evitin el consum de begudes alcohòliques si han de conduir puguem gaudir d’unes festes amb seguretat i tranquil·litat”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar