loader
menu

CIUTAT

Port Aventura renuncia a ser indemnitzat per l'ajornament dels Jocs al 2018 i segueix confiant en el projecte

El Circ Ciutat dimecres, 30 de novembre de 2016

Enmig de la guerra oberta entre l'ex secretari del CSD i l'alcalde Ballesteros, de la falta de concreció del Govern de l'Estat amb la seva aportació econòmica o de les crítiques contínues des de l'oposició, els Jocs Mediterranis del 2018 també generen notícies positives.

Foto: Portaventura

Ha arribat a través d'un dels principals 'partners', PortAventura World, que ha reiterat públicament el seu suport als Jocs del 2018 i que, a més, ha anunciat que renuncia a qualsevol tipus d'indemnització o penalització que podria exigir a causa de l'ajornament dels Jocs del 2017 al 2018. La companyia ha remarcat que tot just es va fer oficial el trasllat al 2018 van comunicar que no acceptarien cap compensació econòmica.

La multinacional, que aporta la gestió dels hotels per acollir els participants dels Jocs, sí ha lamentat l'ajornament pel que representa per a les administracions involucrades i per al conjunt del territori de Tarragona. No obstant això, vol reiterar el seu total suport al projecte, i des de Direcció, PortAventura World ha enviat un missatge de clar compromís de la companyia amb els Jocs del Mediterrani.

Un contracte de 5 ME

La Fundació 2017 va adjudicar a El Corte Inglés el servei d'allotjament dels esportistes, dels membres de les delegacions internacional i de l'organització dels Jocs en sessió del seu Patronat.

L’oferta contemplava situar la Vila Mediterrània dels Jocs en el complex hoteler de Port Aventura, concretament en els hotels Costa Caribe, El Paso i Port Aventura i en el Centre de Convencions, on està previst ubicar la zona internacional. El preu d’adjudicació va ser de 5.305.785€, sense IVA.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar