loader
menu

CIUTAT

Els efectes per a Europa de la irrupció de Trump, a debat a TGN

El Circ Ciutat divendres, 02 de desembre de 2016

Les conseqüències de l'arribada de Donald Trump a la presidència dels Estats Units centraran l'última de les #eurotertúlies del 2016, els debats que organitza Europe Direct TGN i que tindrà lloc aquest dimecres 7 de desembre. En aquesta ocasió, el convidat serà l'investigador del CIDOB Pol Morillas, en una sessió que porta per títol Les relacions UE/EUA amb la victòria de Trump. La fi de l'ordre liberal internacional?

Imatge: Europe Direct TGN

La tertúlia començarà a les 19.30 h i es realitzarà, com és habitual, al Museum Cafè de Tarragona, al número 5 del carrer Sant Llorenç. Les persones interessades a assistir-hi poden confirmar la seva presència a través del blog de Europe Direct.

L’Oficina Europe Direct Tarragona, depenent de l’Ajuntament de Tarragona, i la Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili van iniciar les #eurotertúlies al març, per tal de proposar debats sobre temes d’interès i d’actualitat en el context europeu. Una iniciativa en la qual s’han mostrat especialment interessats alumnes de la URV. En les tres sessions anteriors s’han posat sobre la taula qüestions com el futur d’Europa, la migració o el ‘Brexit’.

Pol Morillas és investigador principal per a Europa a CIDOB (Barcelona Centre for International Affairs). És politòleg, màster en Relacions Internacionals per la London School of Economics i doctorand a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). També és professor associat a la UAB, a la Universitat Blanquerna i ESADE, on exerceix docència en Política Exterior Europea i Teoria de les Relacions Internacionals.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar