loader
menu

CIUTAT

Els Premis Emprèn impulsen 15 nous projectes empresarials nascuts a la demarcació

El Circ Ciutat divendres, 02 de desembre de 2016

Un total de 15 projectes empresarials del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre han estat reconeguts en la quarta edició dels Premis Emprèn, un certamen que la Diputació de Tarragona convoca anualment per fomentar l'esperit emprenedor i la innovació i promoure l'economia del territori amb la creació de noves empreses.

Una imatge dels guardonats durant la gala dels 4rts Premis Emprèn. Foto: Diputació de TGN

Mediterranean Sake, elaboració de sake japonès a partir d'arròs del Delta de l'Ebre; Prokey Drinks, una beguda probiòtica a base de kèfir d'aigua; Ebredrone, una empresa especialitzada en drons; Estudi Nua SCP, d'arquitectura i disseny, i EP!, una empresa de gestió de projectes i formacions en temes socials i de salut, han estat els guanyadors de l'edició d'enguany. A més, deu projectes més han obtingut un reconeixement.

En aquesta edició, les categories s’han redefinit amb l'objectiu d'adaptar-les als nous temps i arribar al màxim d'àmbits i sectors. Dels 55 projectes presentats en l'edició d'enguany, que ha destinat 35.000 euros en premis, gairebé la meitat ho han fet en la categoria de Turisme, cultura i experiències (23), seguida de Tecnologia i innovació (11), Economia social (9), Eficiència energètica i sostenibilitat (7) i Salut i esport (5). Pel que fa a l'àmbit territorial dels projectes, 38 són del Camp de Tarragona i 17 de les Terres de l'Ebre.

Consulteu la graella de guanyadors en els diferents documents adjunts.


Documents

Premis Emprèn 2016. Categoria Tecnologia i Innovació

Premis Emprèn 2016. Categoria Salut i Esport

Premis Emprèn 2016. Categoria Eficiència Energètica

Premis Emprèn 2016. Categoria Economia Social


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar