loader
menu

CIUTAT

El Patronat de Turisme acata la sentència del jutge i readmet dos treballadors acomiadats al març

El Circ Ciutat dimecres, 07 de desembre de 2016

El Patronat Municipal de Turisme de TGN ha hagut de readmetre a dos treballadors que va acomiadar el març d'enguany i també els haurà d'abonar els salaris des de la data en que els van fer fora fins ara.

Foto: circdetarragona.com

L'Ajuntament de TGN ha actuat d'aquesta manera en acatament de la sentència dictaminada pel Jutjat social número 1 de Tarragona el passat 4 de novembre, en la qual es va declarar improcedent l'acomiadament de dos treballadors per part de la nova empresa adjudicatària del servei d’atenció al públic de les oficines de turisme i dels punts d’informació, Atlas Servicios Empresariales.

Arran de la demanda interposada pels treballadors al mes de maig, el jutge finalment va condemnar el Patronat de Turisme a indemnitzar els dos treballadors, o sino, readmissió immediata amb l'abonament de tot el salari deixat de percebre des de la data d'acomiadament, que és la fòrmula adoptada per l'administració municipal tarragonina.

La nova adjudicatària del servei d'atenció turística dels espais del Patronat de Turisme de TGN va agafar les regnes i al cap d'uns dies va fer fora sis informadors turístics, alguns dels quals acumulaven més d'una dècada d'experiència.

El comunicat de l'Ajuntament de Tarragona

"El Jutjat social número 1 de Tarragona va dictar el dia 4 de novembre una Sentència en la qual es declara improcedent l’acomiadament de dos treballadors per part de l’empresa adjudicatària del servei d’atenció al públic de les oficines de turisme i dels punts d’informació – Atlas Servicios Empresariales- , i condemna al Patronat Municipal de Turisme de Tarragona a que les indemnitzi o readmeti al seu lloc de treball amb l’abonament dels salaris des de la data d’acomiadament fins la seva readmissió.

Els dos treballadors van interposar la demanda l’11 de maig d’enguany, després de ser acomiadats el 31 de març del 2016.

El Patronat Municipal de Turisme ha optat per readmetre els dos treballadors al seu lloc de treball amb els abonaments que els hi correspongui, tal com assenyala la sentència."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar