loader
menu

CIUTAT

TGN fa lluir els seus polígons industrials a la xarxa

El Circ Ciutat dijous, 08 de desembre de 2016

L'Ajuntament de Tarragona ha modernitzat la imatge dels seus polígons industrials a la xarxa. TGN Impulsa ha renovat el portal web dels polígons de la ciutat, una eina que permet la promoció dels negocis ubicats en aquests terrenys i la captació de noves empreses.

Una imatge del polígon de Riuclar. Foto: circdetarragona.com

A partir d’ara la pàgina web http://poligons.tarragona.cat incorpora les versions en castellà i anglès per captar l’atenció dels possibles inversors de fora del País, així com diferents millores tècniques com la incorporació d’un disseny responsiu als telèfons intel·ligents i tauletes, un nou cercador més àgil i un disseny més atractiu.

Els polígons representats al portal web són: Riu Clar, Francolí, Entrevies, PP9, PP13 i Les Gavarres. En tots sis casos la pàgina ofereix informació detallada de les característiques de cada polígon (subministrament d’electricitat, aigua, disponibilitat de fibra òptica, etc.), la informació completa de totes les empreses ubicades i la relació del sòl industrial i els edificis disponibles en cada àrea

La informació del portal tarragoní també està integrada a partir d’ara al portal web de la Coordinadora Española de Polígonos Empresariales (CEPE), de manera que si algun usuari consulta la informació de tots els polígons de l’Estat també trobarà les referències de la ciutat actualitzades.

Des de l’any 2012, els visitants del web de polígons tarragonins ja poden trobar de forma georeferenciada totes les empreses dels polígons empresarials de la ciutat, així com les ofertes de naus i solars disponibles en aquests terrenys. Actualment el portal recull la informació de 565 empreses diferents repartides pels sis polígons de la ciutat.

El conseller de Desenvolupament Econòmic, Francesc Roca, ha destacat la importància d’aquesta eina i ha recordat que en els últims dos anys el portal ha rebut més de 33.000 visites.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar