loader
menu

CIUTAT

El nou mercat Central de TGN perd el poder d'atracció

El Circ Ciutat divendres, 09 de desembre de 2016

Només dues empreses s'han interessat per instal·lar-se al nou Mercat Central de Tarragona, que compta amb un total de 14 locals comercials.

Foto: circdetarragona.com

Una ja és coneguda, Mercadona, que ha presentat oferta per ocupar finalment la meitat dels espais de la planta -1, del 2 al 7. L'altra empresa que s'ha interessat i ha presentat oferta per ubicar-se al nou mercat tarragoní és Equipamientos Tàrraco SA, que ocuparà un local, el número 8. Els altres tres locals comercials interiors han quedat vacants.

Els tres locals exteriors per a restauració, sense pretendents

Els tres locals comercials exteriors i destinats a restauració (lots A-B i 1) també han quedat vacants, és a dir, que dels 14, tan sols 8 han rebut oferta, i únicament de dues empreses.

Ara els tècnics municipals estudiaran la documentació presentada per aquestes dues empreses i si tot es correcte es procedirà a l’adjudicació.

La presidenta d’Espimsa, Elvira Ferrando, ha explicat que amb els locals vacants es farà un procediment negociat, “el preu i les condicions seran les mateixes que en el Concurs amb la diferència que els interessats podran optar directament al local que vulguin dels que han quedat disponibles. Tenim candidats que estan a l’expectativa de que el Mercat s’obri per aleshores optar a entrar en aquests locals comercials, per tant, creiem que l’evolució serà positiva en quan a l’ocupació. ”


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar