loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Dotze mirades diferents sobre TGN

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 12 de desembre de 2016

Els 12 fotògrafs que han participat en el projecte "El Fotògraf convidat 2016" exhibiran les seves obres plegats, en una exposició instal·lada al Cafè La Cantonada a partir del 14 de desembre.

Els 12 fotògrafs que han participat en el projecte "El Fotògraf convidat 2016" exhibiran les seves obres en una exposició

La mostra, que s'inaugurarà a 2/4 de 8 del vespre, reunirà les sèries dels 12 fotògrafs participants en aquesta acció de Tarragona Cultura. El recull fotogràfic clourà la quarta edició d’una iniciativa que el programa 3.0 de Cultura, Festes i Patrimoni va posar en marxa el 2013 a les seves xarxes socials, des d’on cada mes ha convidat un instagramer a mostrar, amb cinc imatges, la seva visió de la cultura, de l’art i de la fotografia.

Imatge: Ajuntament de TGN

Des de l’any 2013, que es va iniciar el projecte, ja han estat 45 els fotògrafs que han triat un aspecte relacionat amb aquests temes i n’han articulat una petita sèrie. Aquesta experiència ha permès descobrir, d’una banda, una gran diversitat de mirades sobre realitats comunes i, de l’altra, talents mig amagats que, de fet, gràcies a les xarxes, podem gaudir dia a dia. Ha estat així com Tarragona Cultura ha acomplert dos dels objectius que té: el de promoure la creació artística i, alhora, el de difondre-la i projectar-la.

Els autors del 2016

Enguany els autors participants han estat: Jordi Bresó, Kepa Fuentes, Marta Quismondo, Araceli Fortuny, Pere Pulido, Alfons Ros, Valle García, Jordi Brú Martorell, Elena Gavaldà, Isaias Mena, Josefina Subirats i Javier Viñas. L’edició ha estat eclèctica, més lliure i laxa pel que fa a la tria de la temàtica, perquè s’ha preferit que els fotògrafs s’expressessin sense condicionants, còmodament en el seu estil i enfocament.

Les 12 sèries es podran veure exposades, totes juntes, al Cafè La Cantonada fins al 9 de febrer i posteriorment passaran per tots els Centres Cívics.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar