loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament farà un petit rentat de cara al mercat de Bonavista

El Circ Ciutat dimarts, 13 de desembre de 2016

L'Ajuntament de Tarragona farà un petit rentat de cara al mercat dels diumenges a Bonavista. S'hi faran millores pressupostades en uns 4.500 euros, i estan emmarcades dins del pla gradual de millora del mercadet.

Tot i tenir prop d'un miler de parades, el mercadet més multitudinari de TGN continuarà sense lavabos públics

L'empresa municipal de mercats, Espimsa, ha informat que instal·larà un punt de trobada al mig de l'esplanada, destinat al descans, amb bancs i apartat del trànsit amb trames de seguretat viària.

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

D'altra banda, també es treballa en la senyalització i delimitació amb pintura de les 948 parades del mercadet per tal de tenir-les mes clarament identificades, millorant l’aspecte general del mateix.

Prop d'un miler de parades, però sense lavabos

Malgrat la magnitud i la gentada que arrossega cada setmana, la instal·lació de lavabos públics continua sense ser una prioritat per a l'empresa municipal de mercats de Tarragona. Actualment, l'única opció continua sent anar al bar i fer una consumició. Només així es pot fer ús del lavabo.

Ara fa uns anys, els paradistes van amenaçar de traslladar el mercat a la Canonja per l'abandonament de l'empresa de mercats de Tarragona. El foc es va apaivagar, però el cert és que el mercat de Bonavista continua tenint grans mancances.

Els treballs de millora es faran a través d’un pla local d’ocupació, amb col·laboració de la Conselleria d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de TGN.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar