loader
menu

CIUTAT

TGN sotmetrà a consulta part de les inversions de 2017

El Circ Ciutat dimarts, 13 de desembre de 2016

Tarragona sotmetrà a consulta de la ciutadania part de les inversions que es faran el 2017. “A Tarragona creiem en la participació i per això realitzarem una consulta per decidir una part de les inversions del 2017". Això és el que ha anunciat l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, durant un acte en el qual Tarragona i 18 municipis més d'arreu de l'estat s’han afegit a una plataforma digital de participació ciutadana.

Foto: circdetarragona.com

La jornada s'ha desenvolupat a l'Ajuntament de Madrid, amb qui l'alcalde tarragoní ha signat un protocol de col·laboració amb l’Àrea de Bon Govern de Participació Ciutadana, Transparència i Govern Obert per tal d'implementar el nou canal de participació amb els tarragonins.

Ballesteros ha explicat que “abans de finals d’any adjudicarem l’adaptació del nostre municipi a la plataforma”. De moment, tret de l'anunci, l'Ajuntament de TGN no ha concretat quina quantitat econòmica destinarà als pressupostos participatius.

Totes les institucions que han signat el protocol podran oferir a la ciutadania un mecanisme de participació directa en la presa de decisions públiques. Entre els ajuntaments que ja han signat el protocol figuren Barcelona, A Coruña, Oviedo o València.

Les institucions públiques que han subscrit el protocol junt amb TGN són els ajuntaments d’Alacant, Arona (Tenerife), Benalmádena (Málaga), Buenos Aires (Argentina), Buñol, Cádiz, Calvià (Mallorca), Carreño (Asturias), Castellón, Chiloeches (Guadalajara), Ciempozuelos, A Coruña, Getafe, Golmayo (Soria), Huesca, Mendoza (Argentina), Nariño (Colombia), Oviedo, Palma (Mallorca), Pamplona, Rivas Vaciamadrid, Sitges, Talamanca del Jarama, Tarragona, Toledo, San Sebastián de los Reyes, Valdemorillo y Valencia. També ho han fet el Cabildo de Gran Canaria, el Consell de Mallorca, la Diputació de València i la Universidad Complutense de Madrid.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar