loader
menu

CIUTAT

El comerç tradicional de TGN aposta per la innovació

El Circ Ciutat dimecres, 14 de desembre de 2016

L’associació Botiguers de Tarragona presenta aquests dies als seus associats la futura Targeta de Fidelització TGN Comerç, que serà operativa ben aviat, a principis del proper any 2017.

Fotos: Avanti Comunicació

Fotos: Avanti Comunicació

Aquesta nova eina neix amb la voluntat, per part de l’agrupació comercial, d’afrontar un canvi estratègic que permeti evolucionar en els camps comercials i de màrqueting, de manera que els comerços tradicionals puguin també ser competitius enfront les mitjanes i grans superfícies.

TGN Comerç és una targeta urbana que els comerciants adherits oferiran als seus clients i que funciona com una mena de guardiola. D’aquesta manera, els clients disposen d’un pot on acumulen els descomptes que els fa cada botiga adherida on van a comprar. En tot moment, l’usuari pot anar acumulant els diners en cada comerç o gastar-los, sempre en aquell mateix establiment on els hagi acumulat, quan li sembli.

Com una guardiola

Pel sol fet de tenir la targeta, a més, rebrà informació de les campanyes de promoció que facin a les botigues adherides i també per part de l’associació Botiguers de Tarragona. L’usuari de la targeta tindrà una clau d’accés, via internet, per saber en tot moment els diners que té acumulats.

Per als comerços és també un avantatge prendre part en aquesta iniciativa perquè disposaran de les dades bàsiques dels clients que hagin sol·licitat la targeta i els podran fer arribar promocions, ofertes i campanyes personalitzades. La Targeta de Fidelització ja s’ha implantat amb èxit a altres municipis com Vilafranca del Penedès, Vic, Torredembarra o El Vendrell i compta amb el suport del Departament de Comerç de la Generalitat de Catalunya.

L'objectiu final del projecte és que la targeta TGN Comerç esdevingui una targeta urbana que permeti acumular descomptes en botigues, en la pràctica d'esports, als restaurants, espectacles i activitats lúdiques, en pàrquings i en l'ús del transport públic. Des de Botiguers de Tarragona es busca convertir aquesta targeta en una eina pràcticament indispensable per moure's per Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar