loader
menu

CIUTAT

L'Empresa de Transports de TGN congela les tarifes del 2017

El Circ Ciutat dijous, 15 de desembre de 2016

Els preus del transport públic de Tarragona pel 2017 es mantindran com els d'enguany i a més, es permetrà el transbordament gratuït a la mateixa línia durant una hora. L'Empresa Municipal de Transports Públics de Tarragona (EMT) ha anunciat que congela les tarifes per a l'any 2017 "gràcies a la contenció de la despesa, la reducció del pressupost i la recuperació d'usuaris", i que segons l'EMT "ha superat el llindar dels 9 milions".

Foto: circdetarragona.com

Juntament amb la immobilització dels preus, l'EMT durà a terme una modificació en el sistema informàtic per permetre el transbordament gratuït durant una hora a la mateixa línia a partir de l'1 de gener de 2017.

Fins ara, l'estructura tècnica només admetia el transbordament gratuït al llarg d'una hora entre línies diferents amb qualsevol de les targetes multiviatges de l'EMT, i amb l'excepció del bitllet senzill. La millora que entrarà en vigor al gener possibilita fer-ho des de la validació de la targeta i al llarg d'una hora a la mateixa línia, és a dir, aquest canvi accepta viatges d'anada i tornada en la mateixa línia de forma gratuïta durant 60 minuts. La mesura ha estat possible per la modificació del sistema informàtic.

Paral·lelament, s'iniciarà un estudi de l'actual sistema d'abonaments per adequar-lo a la utilització que en fan els usuaris. La modificació dels abonaments es durà a terme al llarg de l'any 2017. Es tracta d'un conjunt de mesures per al foment del transport públic i s'emmarca en els objectius del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Tarragona (PMUST).


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar