loader
menu

CIUTAT

Els missatges solidaris dels nens i nenes de TGN ja pengen de l'Arbre dels Desitjos

El Circ Ciutat dissabte, 17 de desembre de 2016

Els missatges dels nens i nenes de Tarragona ja pengen de l'Arbre dels Desitjos, que llueix al vestíbul de l’Ajuntament. Els alumnes de 3r i 4t de 28 centres de primària i educació especial de la ciutat han penjat els seus millors desitjos per a l'any 2017.

Fotos: Mauri

Fotos: Mauri

A partir d'un poema de Joana Raspall, els centres educatius participants han treballat els conceptes de la solidaritat i l'acolliment, en un any en què molts infants són víctimes de la violència que sacseja i els seus pobles i s'han vist obligats a buscar l'exili.

Cada classe ha treballat aquestes qüestions i dos representants de cada centre penjaran els missatges a l'arbre en representació dels seus companys. L'arbre estarà present a l'entrada del Palau Municipal durant totes les festes. Tots els nens i nenes participants han rebut dues invitacions per anar al Parc de Nadal i dues més per patinar a la pista de gel de la plaça Verdaguer.

“Tarragona ha estat declarada recentment per UNICEF Ciutat Amiga de la Infància, un reconeixement obtingut en bona part per iniciatives com aquesta i per la tasca del Consell Municipal d’Infants”, ha assegurat l'alcalde de TGN, Josep Fèlix Ballesteros.

Per cloure l'acte, 25 alumnes de 6 i 7 anys dels grups d'Iniciació de les aules Campclar i Sant Pere i Sant Pau de l'Escola Municipal de Música van interpretar diferents nadales.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar