loader
menu

CIUTAT

Els Premis Apport reconeixen els esforços de persones i empreses dins del sector portuari de TGN

El Circ Ciutat dissabte, 17 de desembre de 2016

L’Agrupació per a la Promoció del Port de Tarragona (APPORTT) va tornar a reconèixer la important tasca de persones, entitats i empreses que dediquen els seus esforços dins del sector portuari en l’àmbit del Port de Tarragona. Des de fa 14 anys, els premis APPORTT guardonen totes aquestes persones i entitats i empreses.

Foto: Autoritat Portuària de Tarragona

Premiats 2016

Empresa més activa en la projecció exterior del Port de Tarragona: TRANSITOS MARÍTIMOS DE TARRAGONA, S.L. (TMT). Per la seva destacada trajectòria internacional i per la ferma aposta per fomentar l’activitat comercial del Port de Tarragona.

Innovació i emprenedoria: CONFRARIA DE PESCADORS DE TARRAGONA. Pel seu gran esforç amb les vedes i la conservació del mitjà marí.

Professionalitat i especial dedicació: AUTOCARES NIKA, S.L. Per la seva professionalitat i entrega envers les necessitats diverses de qualsevol tipus, i la seva inestimable col·laboració mantinguda sempre amb la ciutat de Tarragona i el seu Port.

Qualitat i sostenibilitat: REPSOL, S.A. Per desenvolupat i implementar a les seves instal·lacions del Port de Tarragona el sistema anomenat HEADS, que permet la detecció d’hidrocarburs en superfícies aquàtiques d’una manera automàtica, continuada, precisa i – segurament la característica més important- amb anticipació.

Premi especial a: FERNANDO ABAROA DOMÍNGUEZ. Per la seva professionalitat i entrega envers les necessitats diverses de qualsevol tipus, i la seva inestimable col·laboració mantinguda sempre amb APPORTT.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar