loader
menu

CIUTAT

Allau de crítiques cap a l'Ajuntament de TGN per la seva desatenció als barris

El Circ Ciutat dilluns, 19 de desembre de 2016

La deixadesa als barris i les crítiques cap a l'Ajuntament per la seva desatenció cada cop són freqüents per part dels grups de l'oposició a Tarragona.

Una imatge de les protestes dels veïns de Parc Riuclar per demanar la retirada del tòtem publicitari. Foto: circdetarragona.com

Una imatge de voreres i asfalt en mal estat a Icomar. Foto: CDC

Ara fa uns dies, el principal partit de l'oposició, Ciutadans, va proposar que "el consistori revisi les taxes d'aprofitament del sòl, subsòl i espai aeri", perquè d'aquesta manera, "les grans empreses subministradores de serveis bàsics com són l'electricitat, l'aigua, el gas o la telefonia paguin les seves taxes íntegrament".

El portaveu de C's va defensar la mesura, ja que "els beneficis obtinguts a través d'aquesta iniciativa es destinin a un pla de xoc de barris urgent per a Tarragona" que "dignifiqui la imatge de la ciutat i millori el dia a dia dels veïns".

Des d'ERC es demanava al consistori que esgoti totes les vies possibles per enretirar un tòtem publicitari de Parc Riu Clar després de saber que la llicència de la tanca publicitària es troba suspesa des del mes d’octubre. Fa algunes setmanes, un centenar de veïns van tallar la T-11 en senyal de protesta.

"Portem mesos demanant que es doni resposta a les peticions dels veïns de Parc Riu Clar d’enretirar la tanca i avui ens assabentem que des de fa dos mesos té la llicència suspesa per un defecte de forma en la documentació, una situació que permetria enretirar la tanca", va explicar Pau Ricomà.

El grup de Convergència també està sent molt combatiu i les seves demandes de millora per als barris tarragonins també són constants. Fa uns dies, alertava de la necessitat de rehabilitar el parc infantil ubicat al carrer Gran Canària de La Granja, una actuació que comptava amb una partida en els pressupostos d’aquest 2016, però que finalment no s'ha executat.

Les darreres queixes per part de CDC apunten ara al barri d'Icomar. “Hi ha zones que, sincerament, fan por”, ha explicat el portaveu convergent, Albert Abelló, qui també ha recordat que “fa molts anys que no es realitza cap mena d’actuació de manteniment”. Segons Abelló, l’equip de govern (PSC-PP) prometia l’adequació i la millora estètica de l’espai públic de diferents indrets de la ciutat, entre els quals figurava Icomar.

CDC lamenta que “aquest any només s’han executat 120.000 euros dels 350.000 euros destinats a dignificar i millorar diversos espais del centre i dels barris de la ciutat”, ha denunciat Abelló.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar