loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La Nit de Castells, novament apadrinada per Repsol

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 20 de desembre de 2016

Repsol i la Revista Castells han renovat el conveni de col·laboració segons el qual la companyia continua sent el patrocinador de la Nit de Castells, que celebrarà la seva onzena edició el proper 28 de gener a Valls.

Foto: Repsol

En el marc d'aquest acte, la Revista Castells organitzarà el IV Premi Repsol de Fotografia Castellera, amb el que es volen reconèixer les millors fotografies de la temporada castellera de 2016 en dues vessants, la professional i la popular. A més, durant la Nit, també es lliuraran els premis de fotografia i la resta de distincions que anualment i amb la participació de diferents jurats, concedeix la Revista Castells.

Pel que fa al Premi Repsol de Fotografia Castellera en la seva categoria professional, un jurat format per professionals de la comunicació i castellers de llarga trajectòria, distingirà enguany les quatre millors fotografies. El primer premi rebrà 500 euros; el segon, 200 euros, i el tercer i quart, 100 euros cadascun. En la convocatòria, hi poden participar fotògrafs amb vinculació professional en mitjans de comunicació o bé en iniciatives culturals relacionades amb la fotografia. El darrer dia per presentar els treballs és el 7 de gener.

Pel que fa a la categoria de votació popular, aquesta funciona a través d’un concurs de la pàgina de Facebook de la Revista Castells i permet la participació de tots els usuaris, els quals poden penjar tres imatges diferents. Els guanyadors rebran els següents premis: 150 euros, el més votat; 100 euros, el segon, i 50 euros, el tercer. El període de presentació de fotografies en la categoria de Facebook, comença el 19 de desembre i finalitza el 17 de gener.

En la passada edició del Premi Repsol de Fotografia Castellera, s'hi van presentar 40 imatges de fotògrafs en la categoria professionals i 78 imatges, en la categoria de Facebook, on es van registrar 15.244 vots. L'objectiu del premi és reconèixer la tasca feta per les colles, els castellers, les entitats i els aficionats del territori.

Repsol és una companyia compromesa amb el seu entorn, i vol apropar el Complex Industrial a la societat i implicar-lo en el seu dia a dia. Aquesta col·laboració entronca amb les actuacions de Repsol en l’àmbit de la cultura tradicional i popular i especialment, en el suport al món casteller. Mostra d’aquest suport és el patrocini que fa del concurs de Castells de Tarragona o la seva col·laboració amb la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC).


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar