loader
menu

CIUTAT

La plaça dels Infants torna a fer goig

El Circ Ciutat dimarts, 20 de desembre de 2016

La plaça dels Infants estrena nova imatge i nous usos. Després de dos mesos de treballs en aquest espai de la Part Baixa, l'antiga pista de bàsquet ha deixat pas a una important zona de jocs per a la canalla, pavimentada amb cautxú de colors per amortiguar les caigudes i clarament delimitada.

Fotos: Mauri

També s'han reubicat els bancs, tocant a la barana de formigó, s'han col·locat noves papereres i una nova font per a ús habitual. Les jardineres s'han arranjat i s'han podat totes les palmeres. Un rentat de cara en tota regla. Segons l'Ajuntament de Tarragona, "s'ha adecentat", i "ara té un aspecte agradable, on s'hi podrà passejar"

Els treballs de millora de la plaça, ubicada entre el carrer Reial i la Chartreuse, s’han realitzat en dos mesos i han tingut un cost de 58.800 euros que han anat a càrrec a parts iguals per l’Ajuntament i de la Diputació de Tarragona, mitjançant el Pla d’Acció Municipal.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar