loader
menu

CIUTAT

La Muntanyeta edita un nou calendari solidari per celebrar els seus 40 anys

El Circ Ciutat dimarts, 20 de desembre de 2016

L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona La Muntanyeta ha editat un nou calendari solidari per al 2017 a les portes del 40è aniversari de l’entitat, que se celebra l’any vinent. És per això que, en aquest calendari #2017solidari, els protagonistes de les imatges són els nois i noies, acompanyats dels seus monitors, voluntaris i altres professionals del centre. Les imatges posen de relleu la complicitat entre les persones que, dia a dia, conviuen en el centre i que són la raó de ser de la trajectòria històrica de l’entitat.

Foto: La Muntanyeta

Com explica Jaume Marí, director general del centre, “les persones són el pilar de la nostra entitat, tant les que atenem com les que vetllen per elles, per això volíem reflectir la seva estreta relació en les imatges del calendari”.

Les fotografies són retrats fets per la fotògrafa Cristina Aguilar, i l’edició del calendari compta amb el suport de Repsol, que un any més ha col·laborat en el projecte. El calendari s’ha editat amb dos formats: de paret i de sobretaula. El de paret es pot adquirir amb un donatiu de 10 euros i el de sobretaula, amb un donatiu de 5 euros. El calendari es pot trobar a la seu de La Muntanyeta i també està disponible a la llibreria La Capona.

L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta és una entitat sense ànim de lucre que gestiona una Escola d’Educació Especial, un Centre Ocupacional i una Residència per a persones amb paràlisi cerebral. La finalitat de l’associació és la defensa dels drets de les persones afectades de paràlisi cerebral i/o etiologies similars, i la garantia de l’exercici d’aquests drets.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar