loader
menu

CIUTAT

Un Joc de l'Oca per descobrir Europa

Joan Castell Ciutat dissabte, 24 de desembre de 2016

El Parc de Nadal de Tarragona està a punt d'obrir les seves portes i de mica en mica es van desvetllant alguns detalls que els més petits de la casa hi trobaran. Si en aquesta edició, la protagonista serà l'aigua de mar, també podem dir que el continent, en aquest cas europeu, no es vol perdre la cita.

Imatge: Europe Direct TGN

I és que tots els qui ho vulguin podran jugar al famós Joc de l'Oca. Qui no s'ha passat tardes senceres saltant de casella en casella o caient al pou? Doncs bé, el Joc del parc de Nadal tindrà una peculiaritat. I és que la temàtica serà la de descobrir Europa. Sota el lema 'Tira el dau i descobreix Europa' és una iniciativa que va néixer el dia d'Europa, el passat 9 de maig de la mà de l'Oficina Europe Direct Tarragona.

Així, mentre els petits juguen podran descobrir, aprendre i conèixer per exemple, quin és el lema de la UE, quins van ser els països fundadors o a on està situat el parlament europeu. A més, totes les caselles et transporten en un viatge a les diferents capitals europees il·lustrades amb el seu símbol o imatge més característic. I canviarem la famosa frase de 'Oca a Oca y tiro porque me toca' per la de 'euro a euro he d'anar abans de tornar a tirar'

Es realitzaran partides cada dia, on els nens i nenes puguin jugar amb els seus pares, avis i tiets. La idea original del joc és de la Lleonera Comunicació i ha estat il·lustrat per Mariona Roig i Álvaro Altarejos.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar