loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Un tsunami de Graffitis inunda el Port

Joan Castell Cultura i patrimoni dimecres, 21 de desembre de 2016

Antonio de Felipe torna a Tarragona per tercera vegada amb la seva darrera sèrie 'Graffitipop'. Una mostra on el creador valencià obre més que mai els seus sentiments per crear una experiència extraordinària, amb una barreja d'estil urbà i emocional.

Fotos: Joan Castell

Fotos: Joan Castell

Fotos: Joan Castell

Fotos: Joan Castell

'The beast' la bèstia, dóna la benvinguda als visitants al Tinglado 1 del Moll de Costa. Una pintura amb el personatge Lobezno com a actor principal, però en comptes de garres, sosté pinzells. Tot una declaració d'intencions del que 'Graffitipop' està a punt d'oferir. Antonio De Felipe es va guanyar el pseudònim de 'The beast' durant el seu pas per Miami i ara torna a Tarragona per tercera vegada. "És un lloc fantàstic per realitzar exposicions a gran nivell. Em sento còmode i content".

De Felipe no s'amaga i confessa que el públic que visita l'exposició veurà "aspectes més madurs de mi mateix. És un sismògraf emocional. He perdut certes pors a expressar-me per dins i per fora. Això només t'ho dona la maduresa". En l'exposició trobem obres que parlen de l'amor cap al seu pare o d'altres que transmeten dolor, però en una barreja de sentiments perquè aquest dolor va acompanyat per una obra que emana felicitat just al costat.

'Graffitipop' et convida a submergir-te en un passeig urbà, on cada petita acció pot acabar derivant en una bogeria plasmada en pintura. O com sinó, un 'pikachu' pot acabar evolucionant a una rata de carrer?

Pels qui no es vulguin perdre aquesta obra mestra, tenen temps de visitar-la fins el proper 26 de febrer al Tinglado 1 del Moll de Costa.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar