loader
menu

CIUTAT

La gestió dels Jocs del 2018, qüestionada i poc transparent

El Circ Ciutat dijous, 22 de desembre de 2016

Una de les poques demandes que l'equip de govern de Ballesteros va 'comprar' a l'oposició en clau Jocs Mediterranis va ser la creació d'una comissió de seguiment dels Jocs de 2018, i a petició del grup de Ciutadans.

Foto: circdetarragona.com

El ple de l'Ajuntament de Tarragona ho va aprovar al ple ordinari de novembre, donant el vistiplau a una moció que buscava més transparència en la gestió diària de l'esdeveniment després del fiasco arran de l'ajornament. Es pretenia que l'oposició tingués informació en temps real de tot el que es mogui al voltant dels Jocs del 2018.

De moment, però, la comissió continua sense crear-se; un fet que torna a penjar interrogants sobre la falta de transparència de l'equip de govern de Ballesteros. El portaveu del grup municipal de Ciutadans (C's) a l'Ajuntament, Rubén Viñuales, ha lamentat que "l'equip de govern segueixi sense crear la comissió de seguiment", i ha denunciat "l'absoluta falta d'activitat" del govern local.

En una entrevista a Tarragona Ràdio, el líder de l'oposició a Tarragona ha defensat que la proposta de la comissió de C's "és inclusiva, constructiva i està pensada per conèixer en temps real tot sobre el desenvolupament dels Jocs". Per això, ha denunciat que "el govern local estigui donant mostres que es va aprovar la comissió únicament per fer un pegat de la situació de fracàs que va suposar l'ajornament dels Jocs a 2018".

Des de C's lamenten que "l'alcalde i els seus socis hagin perdut la connexió amb la ciutadania" i els ha instat a "ser més proactius" i "fer un exercici de millora, autocrítica i a escoltar a totes les parts".

Finalment, Rubén Viñuales li ha recordat a l'alcalde que "en totes les seves visites a Madrid només ha tornat amb paraules i actes de bona fe, mai amb un compromís del Govern ferm i per escrit sobre l'aportació econòmica necessària per al desenvolupament de l'esdeveniment esportiu".

En aquest sentit, ha recordat que "la clau la té PP, ja que és qui elabora els pressupostos" i que "Ciutadans ha sol·licitat de manera expressa al Congrés dels Diputats l'aportació econòmica necessària per tirar endavant els Jocs".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar