loader
menu

CIUTAT

Un curtcircuit provoca un petit incendi a la pantalla del Jardí Vertical

El Circ Ciutat dijous, 22 de desembre de 2016

Nou maldecap a causa de la pantalla del Jardí Vertical de la Tabacalera. Després que, ara fa algunes setmanes, transcendís que la darrera reparació d'aquesta instal·lació havia costat a l'Ajuntament de més de 36.000 euros, durant la tarda del dijous s'hi ha produït un petit incendi.

Foto: circdetarragona.com

El Jardí Vertical, vist de dins. Fotos: circdetarragona.com

El Jardí Vertical, vist de dins. Fotos: circdetarragona.com

Segons el consistori, tres pastilles de leds han patit un curtcircuit provocant una petita columna de fum. Per prevenció, s'ha avisat als Bombers que han desconnectat completament la pantalla.

En els propers dies, l'empresa que en realitza el manteniment farà un seguiment de l'incident per conèixer-ne les causes i saber amb exactitud què va passar i per què va passar. Ara mateix, queda completament garantida la seguretat de la pantalla i el seu entorn. Des de l'Ajuntament s'ha qualificat l'incident com a menor.

Un problema més per al jardí intel·ligent

El petit incendi a la pantalla és un problema més dels molts que genera el gran jardí vertical; entre d'altres, la brutícia. Resulta del tot impossible mantenir neta l'entrada al Magatzem 1 de la Tabacalera, per on s'accedeix a Tarragona Impulsa i a la Capsa de Música.

El jardí i l'aigua que hi circula provoca que els coloms i altres ocells hi hagin fet ja niu. Veure el jardí vertical per la part del darrere fa angúnia.

Molts cables, càmeres de vídeo vigilància, ferros i la majoria dels elements que formen el jardí vertical estan plens d'excrements.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar