loader
menu

CIUTAT

Èxit rotund del primer caramel solidari a favor de La Muntanyeta

El Circ Ciutat divendres, 23 de desembre de 2016

Èxit aclaparador de la primera edició del caramel solidari a favor de la Fundació La Muntanyeta de Tarragona. Les 1.000 piruletes es van esgotar després de dues setmanes de campanya impulsada per la corredoria d'Assegurances Vallvé Seguros.

Foto: Mediacat

Des de la Vallvé Seguros es vol agrair la col·laboració dels més de 25 establiments participants d'aquesta primera edició del Caramel Solidari. L'acció solidària tenia per objectiu col·laborar amb una entitat sense ànim de lucre de la ciutat.

Els 3.000 euros recaptats ja s'han revertit a favor de la fundació La Muntanyeta, l'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona. Una associació històrica que fa gairebé 40 anys que treballa en la defensa dels drets de les persones afectades de paràlisi cerebral, a més d'oferir-los tots els serveis necessaris per al seu desenvolupament i el benestar de les seves famílies. Actualment, l'associació atén un centenar de persones de les comarques de Tarragona.

A l'acte de lliurament del xec solidari han assistit les germanes Vallvé, Carlota i Alexandra, i el president de la fundació La Muntanyeta, Jaume Marí.

Els responsables de la campanya ja pensen en la segona edició que es realitzarà l'any vinent. La volen fer arribar a més gent i comerços de la ciutat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar