loader
menu

CIUTAT

Tarragona actualitza la marca dels Jocs a la xarxa

El Circ Ciutat divendres, 23 de desembre de 2016

Tarragona comença a posar en marxa la marca Jocs Mediterranis 2018. Tot i que des del Comitè Organitzador de Tarragona es va assegurar que fins que no es tingués constància de l'aportació econòmica del govern de l'Estat als Jocs no es posaria "ni un cèntim", l'actualització i el canvi de 2017 a 2018 ja s'ha activat.

De moment, l'actualització s'ha fet només en els suports online i a les xarxes socials. Recentment s'ha estrenat el nou web dels Jocs, www.tarragona2018.cat, així com la pàgina dels voluntaris, www.voluntaris2018.cat. El mateix ha passat amb els perfils oficials dels Jocs a les xarxes socials de Twitter, Facebook, Instagram, Vimeo, Flickr i Youtube, que també s'han actualitzat.

En el nou portal no es fa cap esment del 2017 i s'assegura que l'octubre de 2011 Tarragona va ser escollida seu dels Jocs Mediterranis 2018, quan realment va ser escollida per organitzar-los el 2017.

Els treballs d'actualització de la marca Tarragona 2018 en els suports físics presents a la ciutat i als municipis seu del territori, s’iniciarà properament.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar