loader
menu

CIUTAT

TGN 2018 elimina una veritat a mitges que encapçalava la nova web

El Circ Ciutat dimarts, 27 de desembre de 2016

El Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 ha hagut de modificar part del text de presentació de la nova web, actualitzada a finals de la setmana passada. Hi havia una errada que induïa a confusió.

Fotos: tarragona2018.cat

Fotos: tarragona2018.cat

Obviant per complet l'ajornament dels Jocs de 2017, la primera frase que apareixia en la home del nou portal dels Jocs assegurava que el 15 d'octubre de 2011 el Comitè Internacional dels Jocs havia escollit Tarragona com a seu dels Jocs de 2018. El CIJM sí va triar TGN, però no perquè fes els Jocs de 2018. La decisió de celebrar-los d'aquí a dos anys va sorgir en una reunió a Algèria el passat mes de novembre.

En el web oficial dels Jocs, però, s'havien fusionat la designació per part del CIJM amb el 2018. El resultat, una veritat a mitges amb la història falsejada.

El Circ ha consultat al Comitè Organitzador per aquesta dada confosa en la web i han assegurat que s'ha tractat d'un descuit "a l'hora d'actualitzar-la", que l'errada havia estat modificada i que en els propers dies també es penjaran informacions referides a l'ajornament.

Consulta en els documents adjunts el text antic i el modificat de la nova web dels Jocs de 2018.


Documents

Text modificat web 2018

Text antic web 2018


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar