loader
menu

CIUTAT

TGN mantindrà els preus dels aparcaments regulats l'any 2017

El Circ Ciutat dimecres, 28 de desembre de 2016

Tarragona mantindrà les tarifes de les zones d'aparcament regulades per a 2017. L'empresa municipal d'aparcaments (AMT) ha anunciat que congelarà els preus de les zones blava, verda i taronja per tercer any consecutiu.

Deixar el cotxe tot el dia en un dels vuit pàrquings municipals seguirà costant 5,5 euros. Aparcar al Mercat Central, però, continuarà sortint per 27 euros/dia

Segons l'ens municipal, aquesta política de manteniment dels preus busca millorar la mobilitat de la ciutat, "garantint per altra banda la sostenibilitat del sistema i l’equilibri financer de l’empresa". Aparcaments Municipals també manté la tarifa nocturna que permet estacionar als pàrquings municipals des de les 21h fins a les 6 h per 0,60 euros / hora.

Foto: cedida

La política d'abaratiment de tarifes ja s'aplica des de l’1 de setembre d'enguany, quan deixar el cotxe en un dels vuit aparcaments públics de TGN va passar de costar 12,60 euros a 5,5 euros, amb l’objectiu d’aconseguir més usuaris als aparcaments i afavorir el comerç i l’hosteleria al centre de la ciutat.

Aparcaments Municipals de Tarragona gestiona vuit aparcaments al centre de la ciutat, que ofereixen un total de 2.558 places: Battestini, Tàrraco, Joan XXIII, avinguda Catalunya, Rambla President Lluís Companys, Saavedra, Bastos i Torroja.

El pàrquing del Mercat Central, però, continua quedant exclòs de les polítiques d'abaratiment i aparcar-hi tot el dia encara surt per més de 27 euros. La denúncia ja la va fer el grup municipal de Convergència a principis de setembre, quan va considerar el pàrquing de Corsini com l'"ovella negra" dels pàrquings públics.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar