loader
menu

CIUTAT

Sancionen un supermercat de Pere Martell per vendre alcohol a menors

El Circ Ciutat dijous, 29 de desembre de 2016

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha sancionat un supermercat del carrer Pere Martell per haver venut alcohol a joves menors d'edat. Els fets van passar el passat 22 de desembre, quan la Divisió de Serveis Especials i Proximitat de la Policia Local tarragonina realitzava un control d’establiments de venda de begudes alcohòliques a menors amb motiu de la Festa de Cap d’Any Universitària a la Tàrraco Arena Plaça.

Foto: tarracowiki

A les 23.15h. els agents van observar com entraven i sortien un grup de joves d’un supermercat de la cadena SUMA ubicat al carrer Pare Martell. Després d’estar uns minuts a la porta de l’establiment, els agents van sospitar, pel seu aspecte, que es tractava de menors d’edat i que els treballadors del supermercat no demanaven el DNI als joves a l’hora de pagar les begudes alcohòliques.

Els agents van identificar a quatre joves que portaven dues ampolles de vodka. Un cop comprovat que els 4 tenien 16 anys, van intervenir les begudes. A continuació van aixecar acta identificant l’encarregat de l’establiment, que no tenia a la seva disposició la llicència municipal d’obertura d’establiment, l’assegurança obligatòria de responsabilitat civil i tenien la revisió dels tres extintors de seguretat caducats. Els agents van aixecar acta de tot plegat i van imposar a l’establiment una sanció per la venta d’alcohol a menors.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar