loader
menu

CIUTAT

El Govern estatal es desfà en elogis cap a TGN, però continua sense 'mullar-se' pels Jocs del 2018

El Circ Ciutat dijous, 29 de desembre de 2016

A aquestes alçades, els discursos amables ja no serveixen, però altre cop, només bones intencions i compromisos, però res més. Tot i que Tarragona ja ha activat els mecanismes per als Jocs Mediterranis de 2018, els missatges des del Govern del PP continuen arribant buits de contingut i sense aclarir si posarà diners, i si ho fa, quants n'arribaran.

Ballesteros observa detingudament com Millo signa en el Llibre d'Honor de l'Ajuntament de TGN. Foto: Subdelegació del Govern

En aquesta ocasió, l'encarregat de transmetre calma des de Madrid i encoratjar a l'alcalde Ballesteros ha estat el nou Delegat del Govern estatal a la demarcació de Tarragona, Enric Millo. Com ja va fer el Ministre Méndez de Vigo fa algunes setmanes, el representant del govern de Rajoy a TGN ha manifestat “el compromís ferm i inamovible” del Govern d’Espanya amb els Jocs Mediterranis que se celebraran a aquesta ciutat" i alhora s’ha mostrat convençut que, amb l’esforç de totes les institucions implicades, “tindrem uns Jocs que faran història”. D'inversions, però, res de res.

En un nou discurs ple de formalitats, Millo ha insistit que el Govern d’Espanya col·laborarà tant com sigui necessari “i entre tots farem de Tarragona la capital del món, un horitzó de concòrdia, diàleg i pau”.

En la seva primera institucional a l'Ajuntament de TGN com a Delegat, Millo s'ha desfet en elogis cap a la vella Tàrraco i ha insistit en el “compromís” del conjunt de l’Executiu amb Tarragona, ja que es tracta “d’una de les ciutats més importants d’Espanya des del punt de vista econòmic, social i cultural” i, per tant, “requereix d’una atenció especial per part del Govern espanyol”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar