loader
menu

CIUTAT

TGN dóna l'entrada al 2017 sense cap celebració pública

Guillem Roqué Ciutat diumenge, 01 de gener de 2017

Com a tot arreu, Tarragona també va donar l'entrada al 2017 amb alegria, festa i disbauxa, però a diferència dels dos darrers anys, sense cap acte obert a la ciutadania. Després de dos anys amb espectacles i iniciatives imaginatives al Pla de la Seu, l'Ajuntament de Tarragona va descartar donar la benvinguda al 2017 un acte que seguís fent marca de ciutat.

Una imatge del mapping al Pla de la Seu durant la benvinguda al 2016. Foto: cedida

Les celebracions d'Any Nou a Tarragona es van limitar a macro festes, com la de la TAP, als bars i sales de festa de la ciutat, i a les festes particulars. Però al carrer, res de res.

En aquest sentit, les joventuts del PDeCat han critiquen la falta de voluntat política de l’Ajuntament per dotar la ciutat d’una celebració d’Any Nou. "Anys enrere, la ciutadania podíem gaudir de campanades i revetlla a la Plaça de la Font. [...] i enguany, res de res. Tarragona no hem tingut cap celebració, a diferència d’altres ciutats com Barcelona o Reus", lamenta cap local del Partit Demòcrata Català a Tarragona, Ramon Vilaltella.

Des de la formació nacionalista lamenten també que "la proposta d’espectacle d’SPAM no va poder prosperar per falta de finançament, problema econòmic que el govern municipal hagués pogut solucionar si hagués tingut voluntat. Tarragona mereixem donar l’arribada a l’Any Nou amb una celebració a l’espai públic”.

Les joventuts del PdCat demanen a l’Ajuntament de Tarragona "més implicació en les celebracions festives de la ciutat i que ajudi a fer possible iniciatives privades que es troben amb problemes de finançament, com ha estat el cas el present Cap d’Any.

Vilaltella afirma que “podem començar a preveure que l’entrada al 2018 rebrà el mateix menyspreu per part de l’equip de govern del PSC- PP, ja que per als pressupostos de l’any vinent no s’ha previst cap partida en l’apartat de despeses de l’Àrea de Festes per a celebració de Cap d’Any. No obstant, esperem que sigui un any millor per a la ciutat i aprofitem per felicitar el 2017 a les tarragonines i als tarragonins”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar