loader
menu

CIUTAT

Molt amor, però molt incívic

El Circ Ciutat dimarts, 03 de gener de 2017

L'incivisme a Tarragona es manifesta de maneres molt diferents, i fins i tot contra el patrimoni històric. Des de fa quatre dies, al tram de Muralla Romana que fa cantonada entre el passeig de Sant Antoni i el passeig Torroja hi ha dues pintades. En una d'elles, una mostra d'amor, i en l'altra, el desig d'algun brètol d'estampar la seva firma en un lloc prohibit. La conseqüència és que un dels elements patrimonials més importants de la ciutat està brut.

Fotos: Grup Municipal de Ciutadans TGN

Fotos: Grup Municipal de Ciutadans TGN

En veure que l'Ajuntament de Tarragona encara no havia procedit a la seva neteja, el portaveu del grup municipal de Ciutadans (C's), Rubén Viñuales, ha denunciat "la ineficàcia" de l'equip de govern davant "la defensa de la imatge i els monuments més característics de Tarragona" i ha qualificat de "lamentable" que "elements de la ciutat que són Patrimoni de la Humanitat faci més de quatre dies que estan en aquestes pèssimes condicions sense que l'equip de govern faci res".

Tipificades com a delicte en el Codi Penal

El líder de l'oposició al consistori tarragoní ha explicat que "aquests tipus d'actes vandàlics estan tipificats com a delicte al Codi Penal segons els articles 321 i següents". En aquest sentit, li ha recordat a l'alcalde que "els articles 187, 188 i 189 de l'ordenança regulen la protecció del Patrimoni Històric de la ciutat", i que "hauria de vetllar perquè les ordenances es compleixin i senyalitzar les sancions per aquest tipus d'actes incívics".

Per això, l'ha instat a "defensar Tarragona i aplicar la Llei i les sancions corresponents a aquells que no compleixin amb les normes de convivència bàsiques".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar