loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Una campanya de l'AV Port permet que una setantena de nens i nenes de famílies desfavorides tinguin regals per Reis

El Circ Cultura i patrimoni divendres, 06 de gener de 2017

La màgia dels Reis Mags també ha arribat a algunes famíies desfavorides de la ciutat. Una setantena de nens i nenes d'aquestes famílies han pogut rebre també els seus regals en una jornada assenyalada per a la canalla. Aquests Reis Mags solidaris han estat possibles gràcies a l'Associació de Veïns del Port de Tarragona, que va engegar una campanya de recollida de joguines, la qual ha permès que tots aquests nens i nenes també poguessin viure el dia de Reis de manera especial.

Fotos: Av Barri del Port

Fotos: Av Barri del Port

El local social ha habilitat i decorat un espai com es mereixen ses majestats amb els tres trons reials, arbre de nadal, els regals que el dia abans van preparar els patges i la sala d'actes plena durant l'esdeveniment, que ha tingut lloc després de la Cavalcada.

La presidenta de l'ens veïnal de la Part Baixa, Rosa Puig, valora molt positivament el resultat de la iniciativa ja que "sempre hi ha joguines d'altres nens que es poden reaprofitar així com de noves, pensant en la il·lusió i la innocència dels més menuts que mereixen poder-ho gaudir". En aquest sentit els Mags d'Orient han felicitat a l'entitat per la tasca i a les persones que hi han col·laborat per la seva hospitalitat, així com també a la campanya de recollida d'aliments anteriorment realitzada per l'A.V.V del Port aquest Nadal.

Melcior, Gaspar i Baltasar han volgut recalcar als infants que "cal ser agraïts i generosos amb el regal rebut" provinent de la més profunda bona voluntat. Pel que fa al barri, els Mags d'Orient han admès ser consicents de les mancances i reclams del veïnat i han desitjat que enguany la seva ajuda i l'administració competent permetin "que es millorin les condicions del barri junt amb la tasca de l'AVV per reactivar-lo i dignificar-lo com cal i mereix". En acabar el parlament, han fet entrega a l'associació d'un reconeixement a la tasca realitzada.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar