loader
menu

CIUTAT

L'escola anglesa que no va voler TGN ja està llesta al Catllar

El Circ Ciutat dissabte, 07 de gener de 2017

Fotos: Jigsaw British School

Fotos: Jigsaw British School

Fotos: Jigsaw British School

L'escola anglesa que no van voler els veïns de la urbanització de Boscos i que va decidir traslladar-se al Catllar ja està llesta per obrir.

Es tracta de Jigsaw British School, que va descartar ubicar-se a Tarragona al febrer de l'any passat, i que ja ha presentat el nou centre a tots els familiars de la vuitantena d'alumnes que hi estudiaran a partir del dilluns 9 de gener.

Durant tot el matí del disabte 7 de gener, l'escola ha celebrat una jornada de portes obertes perquè els pares i mares dels nens i nenes visitessin les noves instal·lacions. Al transcurs de la presentació, s’ha descobert una placa en motiu d’agraïment i reconeixement cap a aquestes famílies que han confiat amb el projecte. A més a més, hi hagut una obra de teatre en anglès i un refrigeri per a tots els infants i famílies de l’escola.

A partir del dilluns 9 de gener, els 85 alumnes que havien començat el curs 2016/2017 a l’antic centre de l’Avinguda Maria Cristina, a Tarragona, començaran el segon trimestre a les noves instal·lacions de El Catllar, envoltat de natura, tranquil·litat i de fàcil accés a través de la sortida “El Catllar” de l’autovia A-7.

La nova escola de Jigsaw British School consta d’una primera fase de 1350 m² construïts i donarà servei a tots els alumnes fins a la etapa de primària. Més endavant, es farà una ampliació del centre per donar cabuda als alumnes fins a la etapa de batxillerat.

Les noves instal·lacions estan dotades de 10 aules on s’impartiran les classes, una sala polivalent, una sala sensorial, una biblioteca i una aula de música. A més a més, compta amb una cuina pròpia, sala de menjador, servei de transport i molta zona exterior rodejada de boscos.

Immersió lingüística en llengua anglesa

Jigsaw British School és un projecte d’emprenedoria amb una nova oferta formativa basada en la immersió lingüística en llengua anglesa de màxima qualitat i amb una clara consciència de responsabilitat social.

Una empresa tarragonina amb més de 8 anys de trajectòria que va néixer essent un centre d'atenció als infants de 0 a 12 anys en un context d'immersió lingüística en anglès que l’ha fet únic i atractiu.

El 2013 el centre es va convertir en la primera escola britànica de Tarragona i la tercera de Catalunya reconeguda pel British Council: Jigsaw British School.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar