loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La mostra que repassa la història del còmic en català arriba a TGN

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 09 de gener de 2017

Arriba a Tarragona l'exposició que posa de relleu la importància del còmic català en la societat contemporània. El Centre de Normalització Lingüística (CNL) porta a la ciutat “Vinyetes: història del còmic en català”; una mostra elaborada pel Consorci per a la Normalització Lingüística.

Foto: Ajuntament de TGN

L’exposició, divulgativa i sintètica, fa un breu recorregut per la història del còmic en català, mostra els lligams amb les diferents escoles –de creació i de traducció–, i posa de manifest la importància del novè art en la societat contemporània.

L’exposició forma part de la campanya del CNL de Barcelona Uaaaaaaau... iuhu, pataplaf! Còmic en català, que té per objectius donar a conèixer i fer visible els còmics que s’editen en català per fomentar-ne el consum i, alhora, incentivar les indústries culturals i les editorials a consolidar-ne i ampliar-ne les edicions, videojocs i audiovisuals.

La mostra es podrà visitar a l’Espai Jove Kesse (c. Sant Antoni Maria Claret, 12-14), de dimarts a dissabte, de 16.30 h a 21 h.

Per a més informació, es pot consultar el web http://www.cpnl.cat/xarxa/cnltarragona/ .


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar