loader
menu

CIUTAT

TGN premiarà el seu comerç

El Circ Ciutat dilluns, 09 de gener de 2017

Tarragona guardonarà els empresaris i comerços al detall de la ciutat. El Teatre Tarragona serà escenari el 30 de gener dels 1rs Premis Fòrum Comerç Tarragona; una gala organitzada per la regidoria de Comerç de l'Ajuntament en la qual també s'homenatjarà diferents actors del teixit comercial i de distribució de Tarragona.

La consellera Elvira Ferrando i el joier Blazquez amb el guardó que ha dissenyat, acompanyats pel president de PIMEC Comerç Tarragona, Florenci Nieto. Foto: Mauri

A la gala es lliuraran tres categories de reconeixements i premis. D’una banda, hi haurà un reconeixement i homenatge per anys de servei i gestió comercial als establiments que compleixen 25, 40, 50, 60, 75 i 100 anys, als quals se’ls obsequiarà amb un diploma acreditatiu.

També es lliuraran sis Premis Fòrum Comerç Tarragona, un dels quals serà especial al Centenari del Mercat. Hi haurà premis que reconeixeran el comerç just, el gremi artesà i els millors aparadors, i fins i tot es premiaran els grans formats comercials.

Premi amb jurat

En la tercera categoria, Comerç 2016, es repartiran premis el millor comerç minorista urbà de Tarragona 2016, el millor establiment comercial de Ponent i de Llevant.

Per decidir els guanyadors d'aquesta categoria, es comptarà amb un jurat format per representants de l’Ajuntament, del departament de Comerç de la Generalitat de Catalunya, de les associacions comercials, PIMEC, Cambra de Comerç, CEPTA, URV, Institut Vidal i Barraquer i Escola Joan XXIII, aquests darrers perquè imparteixen mòduls formatius de Comerç.

La consellera de Comerç, Elvira Ferrando, i el president de PIMEC Comerç Tarragona, Florenci Nieto, han presentat avui el trofeu que es lliurarà als guardonats amb el Premi Fòrum Comerç Tarragona i Comerç 2016 , que ha estat especialment dissenyat pel joier Joan Blazquez.

A més, en el transcurs de la gala es farà una distinció especial per a totes les associacions de comerciants de Tarragona.

El president de PIMEC Comerç Tarragona, Florenci Nieto, ha manifestat que “Tarragona és la capital del comerç” i ha destacat que “ des del primer moment vam coincidir amb l’Ajuntament de que la ciutat necessitava un acte de reconeixement al comerç com el que s’està preparant, que es converteixi en una trobada anual de promoció i homenatge”.

La consellera de Comerç, Elvira Ferrando ha afirmat que “el comerç contribueix a la convivència i la cohesió social , més de ser importantíssim pel desenvolupament econòmic local i per la creació d’ocupació”. També ha assenyalat que amb els 1rs Premis Fòrum Comerç “es vol situar Tarragona com un eix important dins del comerç del territori, reconeixen l’esforç del sector comercial, per a fer-lo més competitiu, modern, sostenible i divers”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar