loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Les comparses guanyadores del Carnaval de TGN tindran premi en metàl·lic

Guillem Roqué Cultura i patrimoni dimecres, 11 de gener de 2017

Les dues comparses guanyadores del Carnaval de Tarragona també rebran a parrtir d'ara un premi en metàl·lic. L'Ajuntament de Tarragona ha fet públiques les bases del Carnaval d'enguany, que se celebrarà del 20 al 28 de febrer, i que per primer cop també recompensarà amb diners a les dues millors comparses de la Rua d'Artesania, amb 800 euros i 500 euros, respectivament.

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Una altra de les novetats consensuades per la Comissió Consultiva de Carnaval és el canvi en el criteri per concedir el premi honorífic "participació", que a partir d'ara reconeixerà la comparsa que assisteixi a més actes del Carnaval i amb més persones.

La Rua acabarà davant del Campus Catalunya

Tal com es va anunciar a l'abril de l'any passat, el recorregut de la Rua de l'Artesania del Carnaval de Tarragona tornarà a canviar, i acabarà a l'avinguda Catalunya, davant del Campus de la Universitat Rovira i Virgili.

El recorregut del principal acte del Carnaval tarragoní sortirà de l'avinguda Ramón y Cajal i, com a novetat, enfilarà el carrer Rovira i Virgili per finalitzar a l'avinguda Catalunya, a les portes de la URV.

En les dues ultimes edicions, el recorregut acabava a la Rambla Lluís Companys. La decisió s'ha pres a proposta dels tècnics de mobilitat, l'Empresa Municipal de Transports i Protecció Civil per millorar la mobilitat del centre de la ciutat, i de les mateixes comparses, que valoren que el nou recorregut permetrà augmentar el lluïment de les seves actuacions.

Els vehicles de les comparses hauran d'estar tematitzats

Les bases inclouen diferents novetats d'aspectes tècnics. D'aquesta manera els vehicles auxiliars utilitzats per les comparses també hauran d'estar tematitzats. També s'han especificat amb més detall els criteris de valoració que tindrà en compte la Comissió Artística que avalua els participants al concurs de comparses i, a més, s'ha incorporat una valoració específica del maquillatge, mentre que la il·luminació i el so tindran valoracions independents.

El Carnaval de Tarragona tindrà lloc enguany del 20 al 28 de febrer.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar