loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament allarga l'espera per la reobertura del Mercat Central

El Circ Ciutat divendres, 13 de gener de 2017

La reobertura del Mercat Central de Tarragona continua sense data fixa. Sí serà després de Reis, com va assegurar l'empresa municipal de Mercats l'any passat, però, un cop acabada l'obra, el calendari es continua allargant i ara ja es parla que el nou mercat obrirà portes durant el primer trimestre de l'any.

Foto: circdetarragona.com

Així ho ha explicat la presidenta de l'empresa de mercats, Elvira Ferrando, als representants de la Coordinadora d'Entitats del Camp de Tarragona (CECT), durant una visita a l'edifici modernista. Segons la CECT, la regidora ha recordat que [l'obertura] ara no depèn d’ells perquè les obres ja s’han completat, sinó del temps que triguin els paradistes i el supermercat en habilitar els seus espais.

Ara fa uns dies, Mercadona, que ocuparà cinc locals de la planta -1, va penjar al seu perfil oficial de twitter que no tenia calendari per l'obertura del nou supermercat al Mercat Central de Tarragona.

Les preguntes de la CECT han girat principalment al voltant de l’existència o no de barreres arquitectòniques, del grau de sostenibilitat i adaptació a la normativa ambiental de la nova construcció i dels terminis aproximats d’obertura. Ferrando ha explicat que pel que fa a l’accessibilitat i a les mesures mediambientals, el Mercat Central està totalment adaptat a la normativa.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar