loader
menu

CIUTAT

Veïns i ecologistes caminaran contra el Pla Parcial de la Budellera

El Circ Ciutat divendres, 13 de gener de 2017

La Federació d'Associacions de Veïns de l'Àrea Llevant de Tarragona (FAV Llevant) organitza per aquest diumenge 15 de gener una caminada reivindicativa que recorrerà els principals punts d'interès de la Budellera, la platja Llarga i de l'àrea compresa dins del Pla Parcial 24.

Foto: FAV Llevant

Acompanyats de representants de grups ecologistes, com Greenpeace, Setem, Gata, Comerç Just, La Sínia, Gepec, La Canonja 3 i Puentes, entre d'altres, els veïns de Llevant tornaran a exigir a l'alcalde de TGN, Josep Fèlix Ballesteros, i al regidor d'Urbanisme, Josep Maria Milà, que compleixin amb el que els van prometre: posar a disposició de la ciutadania d'una maqueta a escala i obrir un procés participatiu "per tal d'adequar el Pla Parcial a la realitat de Tarragona i a les necessitats dels tarragonins".

La caminada, organitzada amb el suport de la Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona, i l'Associació de Veïns de Tarragona Centre, Plataforma Salvem la Platja Llarga i diverses entitats ambientals i populars, sortirà a les 9:15h des del Nou Estadi, i recorrerà la Budellera fins arribar a la Platja Llarga. A la zona boscosa del camí de les Salines, just abans d'arribar a la Platja Llarga, hi haurà una degustació de productes de proximitat.


Documents

Caminada FAV Llevant Budallera 2017


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar