loader
menu

CIUTAT

TGN endreça els Jardins del carrer Vapor i neteja a fons les escales de la Chartreuse

El Circ Ciutat divendres, 13 de gener de 2017

L'entorn dels Jardins del carrer Vapor i una de les principals connexions entre la Part Baixa i el centre de la ciutat torna a estar decents. Cinc operaris de l'Ajuntament de Tarragona hi van treballar durant 8 hores el passat dilluns, en una actuació de neteja integral.

Fotos: Mauri

Fotos: Mauri

Fotos: Mauri

Es van eliminar les pintades dels vidres de les baranes de les escales mecàniques de la Chartreuse i del mirador, es van repintar les parets i els murs i es van arranjar les zones enjardinades del carrer Vapor. També es va eliminar la vegetació d’algunes zones de l’entorn i es van retirar totes les deixalles acumulades al voltant de les escales no mecàniques, focus de les queixes dels veïns de l'entorn.

Un cop feta la intervenció, des del consistori tarragoní es va tornar a fer una crida "a la responsabilitat i a la cura de l'espai públic". La consellera responsable de l'àrea de Neteja, Ivana Martínez, va recordar que les escales mecàniques del carrer Vapor i el seu entorn és un dels punts que concentra més queixes per les actituds d’incíviques d’uns pocs que malmeten i embruten.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar