loader
menu

CIUTAT

Nou caos circulatori a la Part Alta

El Circ Ciutat divendres, 13 de gener de 2017

Des de fa uns dies, la mobilitat per la Part Alta torna a estar alterada i és habitual veure conductors perduts pels carrers estrets del nucli antic tarragoní. Les escenes que també es repeteixen són les d'algunes places atapeïdes de vehicles mal estacionats, i que obstaculitzen el pas dels cotxes que tracten de fugir del caos circulatori.

Foto: Partit Demòcrata Català

Foto: @orbitalpi

Els motius són els de sempre. El tancament al trànsit de vehicles de la Baixada del Roser a causa dels treballs de conservació a la Muralla tornen a generar confusió i la mobilitat pel casc antic en queda greuement afectada.

Qui ha criticat el nou caos circulatori ha estat el Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDECAT) a l’Ajuntament de Tarragona. “Hi manquen senyals i els que hi ha confonen als conductors”, ha assegurat el seu portaveu, Albert Abelló, que ha lamentat que quan els vehicles arriben a la cruïlla entre els carrers Sant Pau i de les Coques es troben, a la dreta, un senyal que els prohibeix seguir pel carrer Sant Pau i, a l’esquerra, dos senyals verticals tapats amb bosses.

“Si els conductors opten per seguir pel carrer de les Coques, ja no hi ha cap altra senyalització que indiqui com sortir de la Part Alta, fet que està provocant que nombrosos vehicles donin voltes i voltes pel nucli antic fins, finalment, trobar la sortida pel carrer La Nau i la Baixada de la Peixateria", ha criticat.

Des del Partit Demòcrata recorden que el passat mes d’agost, quan la Baixada del Roser també es va tancar al trànsit amb motiu de les obres a la muralla, els veïns i veïnes de la Part Alta ja van denunciar aquesta problemàtica. “Mesos més tard, tornem a topar-nos amb la manca de rigor i improvisació de l’equip de govern del PSC-PP”, ha indicat Abelló.

D'altra banda, el perfil de twitter @orbitalpi ha penjat una fotografia de la plaça de la Pagesia, al costat del carrer Descalços, plena de cotxes mal aparcats. Denunciava que un vehicle procedent del carrer Sant Llorenç no podia passar.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar