loader
menu

CIUTAT

El Port de TGN guanya pes en la construcció i exportació de grans estructures

El Circ Ciutat diumenge, 15 de gener de 2017

El Port de Tarragona es consolida com a seu de construcció de grans estructures per a l’exportació, els anomenats project cargo en termes empresarials. Aquesta setmana es duu a terme l’últim embarcament d’un projecte d'aquestes característiques. Es tracta d'una gran estructura, amb un pes de càrrega d’unes 10.100 tones, què és aproximadament el de la Torre Eiffel de París

Foto: Autoritat Portuària de Tarragona

Serà la sisena i última operativa d’exportació de peces de grans dimensions dedicat a la indústria que es fa des del Port de Tarragona, i que forma part d’un gran projecte que s’ha estat construint durant més de 6 mesos a peu de moll. Schwartz-Hautmont, empresa de la comunitat portuària del Port de Tarragona, i també companyies com Sarens i Fluor, han estat treballant amb aquest projecte que té com a destí el port d’Amberes (Bèlgica) per formar part de les instal·lacions d’una refineria.

L’operativa d’aquest projecte ha constat de sis embarcaments amb diferents mòduls en vaixells especialitzats de càrrega i ro-ro. El primer es va realitzar entre els dies 12 i 17 de juliol de l’any passat; i l’últim es duu a terme entre els dies 12 i 14 de gener amb el vaixell ‘Jan’, que navega sota bandera de Bèlgica i té 100 metres d’eslora.

L’operativa d’exportació de project cargo la realitza l’empresa Euroports Iberica TPS, que és també l’empresa consignatària.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar