loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La Banda Unió Musical de TGN busca nous músics

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 17 de gener de 2017

La Banda Unió Musical de Tarragona (BUMT) busca nous músics. Que toquin instruments de vent, metall, vent, fusta o percussió, i també el contrabaix i violoncel. Per aquest motiu, la banda ha convocat proves d'accés per aquells nous músics que es vulguin incorporar a la Banda Simfònica de l'entitat i es vulguin sumar al seu projecte.

Foto: BUMT

Les proves tindran lloc el proper dissabte 4 de febrer al matí, i qui estigui interessat a presentar-s'hi, es pot inscriure fins al proper 27 de gener a la secretaria de l'Escola de la BUMT (que es troba al carrer Sant Antoni Maria Claret, a l'Espai Jove Kesse) o bé pot enviar un correu a administracio@bumt.cat.

La Banda Unió Musical de Tarragona

La BUMT va néixer a Tarragona el 1993, fruit de la iniciativa d'un jove grup d'estudiants de musica i alguns músics veterans, amb la intenció de crear un espai per a tocar en grup i oferir la seva música com a ciutat. Actualment, les principals actuacions de la BUMT, formada per una setantena de músics, són en dies assenyalats de Tarragona, com Sant Magí o Santa Tecla, i també en els concerts de Primavera, Santa Cecíla o Nadal, entre d'altres.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar