loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

TGN tindrà 139 parades durant la Diada de Sant Jordi

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 22 d'abril de 2013

Durant la Diada de Sant Jordi, a Tarragona, s’instal·laran 139 parades repartides entre el centre ciutat i els barris. Enguany s’han rebut un gran nombre de sol·licituds i l’Ajuntament ha establert un nou model per millorar les ubicacions i la identificació dels espais.

En total, seran 10 parades de llibreters, 15 de floristes, 12 de grups d’estudiants i 102 d’entitats. La tinent d’alcalde de Mobilitat, Begoña Floria, ha explicat: “Enguany que ja comptem amb el nou Teatre Tarragona hem apostat per autoritzar la instal·lació de les parades des del 1r tram a tocar del Balcó del Mediterrani i fins a la Font del Centenari.” I ha afegit: “el principal augment ha estat en el nombre d’entitats, vendre roses i llibres en una diada com la de Sant Jordi és una bona ocasió per aconseguir recursos i fer difusió de l’activitat que desenvolupen”.

Hi haurà parades, però, que hauran de suspendre la seva activitat a causa de les actuacions castelleres. En concret, segons estableix l'anunci publicat per l'Ajuntament al web municipal, les parades situades a la rambla Nova entre Sant Agustí i Méndez Núñez hauran de retirar-se una hora abans dels castells.

El llistat de totes les parades autoritzades s’ha fet públic a través de la seu electrònica de la pàgina web de l’Ajuntament. Es pot consultar a:

https://seu.tarragona.cat/documentPublic/download/4555


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar