loader
menu

CIUTAT

L'arbrat de la Rambla Nova canvia el 'look'

El Circ Ciutat dimecres, 18 de gener de 2017

D'entre totes les espècies d'arbres que habiten la Rambla Nova, n'hi ha una, la tipuana, que presenta risc de caiguda de les branques. Són els arbres que hi ha davant de l'OMAC, i que l’Ajuntament de Tarragona ha començat a podar durant aquests dies, junt amb la resta d'arbrat.

Foto: Mauri

La Brigada Municipal va demanar l’opinió d’un expert arboricultor que va aconsellar aquesta intervenció puntual sobre aquest tram d'arbrat de la Rambla Nova. Els exemplars que han començat a ser podats havien crescut massa i, per l’alçada, no es podien fer els tractaments per sanejar-los. Per aquest motiu, la poda consistirà a escapçar-los i, d’aquesta manera, faran més ombra.

D' altra banda, continua la campanya de poda a tota la ciutat, que es va posar en marxa a l’octubre. Hi ha dos equips de poda formats per dos podadors (cadascun en una plataforma elevadora) i tres operaris de recollida de branques, així com tres camions i una trituradora de restes.

Aquests equips ja han podat l’arbrat de Sant Pere i Sant Pau i el de la Móra, Sant Salvador, La Floresta i Bonavista. Ara estan actuant als barris de Ponent. Van començar per Icomar i van anar avançant cap a Riuclar, Torreforta, La Granja, El Pilar i Camp clar. Les previsions és que la poda als barris de Ponent s’acabarà al mes de febrer.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar