loader
menu

CIUTAT

Nova crida a la solidaritat dels tarragonins amb els refugiats

El Circ Ciutat dimecres, 18 de gener de 2017

Nova crida a la solidaritat dels tarragonins, i novament per ajudar als milers de refugiats concentrats al nord d'Europa i que també pateixen l'onada de fred que travessa el continent. Després de l'èxit assolit amb la recollida d'anoracs, abrics i roba d'abric en general organitzada per Ecce Homo i el Club Rotary el passat dissabte 14 de gener, un altre col·lectiu tarragoní ha fet una nova crida a la solidaritat.

Imatge: StopmaremortumTGN

En aquesta ocasió, la iniciativa ha estat de la plataforma StopmaremortumTGN, i el que es busca per als refugiats són mantes.

La crida és el dissabte 21 de gener, a partir de 2/4 d'1 del migdia, davant de l'estàtua dels Despullats, a la Rambla Nova.

Segons StopmaremortumTGN, "s’estan dedicant més recursos a prendre mesures per assegurar les fronteres que per atendre a les persones, i son centenars de milers els que ja han arribat a territori europeu i estan sobrevivint en condicions molt precàries als camps de refugiats. Aquestes condicions empitjoren notablement amb l’arribada de l’hivern."

La plataforma recorda que "tot i que en alguns camps de Grècia, per exemple, ja s’han fet intervencions per millorar les condicions, en d’altres no s’hi ha fet res i l’arribada del fred i de la neu està causant morts en llocs on teòricament hi ha el compromís legal de donar protecció a les persones refugiades. La situació encara és molt pitjor per a aquells que ni tan sols poden ser acollits en cap camp i estan deambulant per països com Sèrbia on les temperatures cauen fins al -20º."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar